TIETOPORTTI

Sivun tulostus

Tervetuloa Hevostietokeskuksen Tietoporttiin!

Hevostietokeskuksen tietokanavasta, Tietoportista, löydät kattavasti tietoa hevosten terveydestä, hoidosta, ruokinnasta, valmennuksesta, hevoskasvatuksesta ja talliympäristön hoidosta. Neuvontatiedon lisäksi sivustolle on koottu aihealueisiin liittyviä mielenkiintoisia tutkimustiivistelmiä sekä asiantuntijavastauksia kysymyksiin. Tietoportista löytyy myös Tallin terveysohjelma ja Hevosten ruokintakoulu.

Tietoportin sisällön ovat tuottaneet Hevostietokeskuksessa toimineet hevosalan asiantuntijat: FT Sanna Airaksinen (talliympäristö), FT Elena Autio (ruokinta ja hoito), rakennusmestari Juhani Halonen (tallirakentaminen), FT Susanna Kinnunen (valmennus), FT Minna-Liisa Heiskanen (hevoskasvatus, ruokinta ja hoito), FT Arja Lehmuskero (tutkimustiivistelmät), ELL Jussi Ala-Huikku ja ELL Katja Hautala (eläinlääkintä). 

Tietoportin tekstien ja kuvien kopiointi ja julkaisu sekä sivujen laajamittainen linkitys toisille nettisivustoille on kielletty. Sisältöön viitattaessa on Hevostietokeskuksen Tietoportti mainittava lähteenä. 

Tietoportin sisältöä on tuotettu mm. Hevostietokeskuksen Hevosten hyväksi, Hevosten terveydeksi, Tallinpitäjän verkkotietopaketti- sekä Tallit mobiiliaikaan -hankkeissa.