Hevosten rakenne ja jalkaterveys -luento Joensuussa 27.3.2019 18.02.2019

Sivun tulostus

Hevostietokeskus ja Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliitto järjestävät Hevosten rakenne ja jalkaterveys -luennon Joensuun raviradan tallikahviossa keskiviikkona 27.3.2019 klo 17:00 - 21:00. Tilaisuus on osa Solmut auki -neuvontapilottihanketta ja osallistujille ilmainen (tauolla mahdollisuus ostaa kahvia ja pientä purtavaa).

Ohjelmassa on Suomen Hippos ry:n puheenjohtajatuomari, MMM Outi Ruottisen esitys hevosen rakennearvostelusta sekä eläinlääkäri Marjaana Konttisen luento hevosen rakenteen ja jalkaterveyden yhteydestä!

Ilmoittautumiset Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliiton toiminnanjohtaja Anne Taimelalle maanantaihin 25.3.2019 mennessä (puh. 050-4417524, hevosjalostusliitto@joensuunravirata.fi).

Tervetuloa! 

Solmut auki - alueellinen neuvontapilotti -hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen ELY-keskukset, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Pilotti on suunnattu kyseisten ELY-alueiden talliyrityksille ja niiden työntekijöille, hevosalaan liittyvien palvelujen tuottajille sekä neuvojille. Osallistujille toimitettava sähköinen materiaali sekä neuvontatilaisuuksiin osallistuminen on ilmaista. Hankkeen tiedotuslistalle voi ilmoittautua osoitteeseen hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi (mainitse paikkakuntasi ilmoittautuessa).