Suomen Hevostietokeskus ry > Lukuaika PDF-julkaisuihin

Lukuaika PDF-julkaisuihin

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Hevosten pihattohoito -lukuaika

 

Hevosten pihattohoito -lukuaika | lisätiedot
Julkaisu opastaa hevosten hyvään pihattohoitoon perehdyttämällä lukijaa hevosen fysiologian perusteisiin ja käyttäytymistarpeisiin sekä tuomalla esiin erilaisia ilmasto-olosuhteisiimme sopivia hoitokäytäntöjä. Julkaisussa käsitellään hevosten kasvua ja kehitystä, varsan vieroitusta, hevosten kylmänsietokykyä, pihattorakennuksen ja ulkoilualueen vaatimuksia, hevosten ryhmässä pitoa sekä hevosten terveydenhuoltoa ja ruokintaa. Sivumäärä: 74 s. Julkaisuvuosi: 2013

 

10.00 €


Tallinhoitajan opas - lukuaika

 

Tallinhoitajan opas - lukuaika | lisätiedot
Tallinhoitajan oppaan 2. uusittu painos. Julkaisuun on koottu tietoa hevostilan rakenteiden ja alueiden kunnossapidosta ja tallitoimintaan keskeisesti liittyvästä lainsäädännöstä. Tallinhoitajan oppaassa käsitellään tallihygieniaa, hevosten vesihuoltoa, tallin sähkö- ja paloturvallisuutta, tallin kuivike- ja lantahuoltoa, hevostilan jätteitä ja jätevesiä, tarhojen ja laidunalueiden perustamista ja hoitoa, ulkoalueiden hoitoa sekä hevosen hävittämistä. Pehmytkantisen
kirjan sivumäärä on 80 sivua ja sen ovat kirjoittaneet FT Sanna Airaksinen ja FT Minna-Liisa Heiskanen. Julkaisuvuosi 2018.

 

15.00 €


Tamman tiineys ja varsominen - lukuaika

 

Tamman tiineys ja varsominen - lukuaika | lisätiedot
Julkaisu sisältää jokaiselle siitostamman pitäjälle tärkeää tietoa tamman astutuksesta aina vastasyntyneen varsan hoitoon saakka. Julkaisussa käydään läpi hevosten lisääntymismenetelmiä, tamman kiimaa, astutusta ja tiineysaikaa sekä varsomista. Julkaisussa käsitellään myös tamman lopputiineyden aikaisia ongelmia, synnytysvaikeuksia ja niissä avustamista, varsomisen jälkeisiä ongelmia sekä vastasyntyneen varsan ja orpovarsan hoitoa. Sivumäärä: 42 s. Julkaisuvuosi 2013

 

10.00 €


Tallien toimintaympäristöt ja tilatarvevaatimukset -lukuaika

 

Tallien toimintaympäristöt ja tilatarvevaatimukset -lukuaika | lisätiedot
Oppaassa käsitellään erilaisten hevostallien vaatimia toimintaympäristöjä sekä tilatarpeita malliesimerkkien avulla. Opas palvelee sekä kuntien maankäytön suunnittelijoita että hevosyrittäjiä heidän asioidessaan viranomaisten kanssa.

Lukuaika 2 viikkoa.


 

10.00 €


Uudet talliratkaisut -lukuaika

 

Uudet talliratkaisut -lukuaika | lisätiedot
Uudet talliratkaisut -julkaisussa käydään läpi tallirakentamista modernista näkökulmasta. Tallitoiminnan turvallisuus- ja ympäristönäkökohdat ovat myös keskeisiä asioita teoksessa. Sivumäärä: 103 s. Julkaisuvuosi: 2006.

lukuaika 2 viikkoa


 

10.00 €


Navetasta talliksi -lukuaika

 

Navetasta talliksi -lukuaika | lisätiedot
Navetasta talliksi -julkaisussa käydään läpi pääpiirteittäin tallirakentamisen perusasioita sekä annetaan mallipiirustusten avulla ideoita vanhan navetan muutostöihin. Kirjan on suunnitellut ja toteuttanut rakennusmestari Juhani Halonen työryhmineen.Sivumäärä: 65 s. Julkaisuvuosi: 2005.

Lukuaika 2 viikkoa


 

10.00 €


Hevosten valmennusfysiologian perusteet -lukuaika

 

Hevosten valmennusfysiologian perusteet -lukuaika | lisätiedot
Hevosten valmennusfysiologian perusteet -julkaisu antaa lukijalle perustietoa siitä, mitä hevosen elimistössä tapahtuu valmennuksen aikana.Sivumäärä: 44 s. Julkaisuvuosi: 2003.

Lukuaika 2 viikkoa


 

10.00 €


Hevosten valmennusfysiologian perusteet -lukuaika

 

Hevosten valmennusfysiologian perusteet -lukuaika | lisätiedot
Hevosten valmennusfysiologian perusteet -julkaisu antaa lukijalle perustietoa siitä, mitä hevosen elimistössä tapahtuu valmennuksen aikana.Sivumäärä: 44 s. Julkaisuvuosi: 2003.

Lukuaika 3 kuukautta


 

20.00 €


 Ostoskori

Suomen Hevostietokeskus ry, Neulaniementie 5 E, 70210 Kuopio, Finland
puh. +358 50 536 1371, sähköpostiosoite hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi
Viimeksi päivitetty 2020-03-26 13:36:07