Suomen Hevostietokeskus ry > Postitettavat julkaisut

Postitettavat julkaisut

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Tallinhoitajan opas

 

Tallinhoitajan opas | lisätiedot
Tallinhoitajan oppaan 2. uusittu painos. Julkaisuun on koottu tietoa hevostilan rakenteiden ja alueiden kunnossapidosta ja tallitoimintaan keskeisesti liittyvästä lainsäädännöstä. Tallinhoitajan oppaassa käsitellään tallihygieniaa, hevosten vesihuoltoa, tallin sähkö- ja paloturvallisuutta, tallin kuivike- ja lantahuoltoa, hevostilan jätteitä ja jätevesiä, tarhojen ja laidunalueiden perustamista ja hoitoa, ulkoalueiden hoitoa sekä hevosen hävittämistä. Pehmytkantisen
kirjan sivumäärä on 80 sivua ja sen ovat kirjoittaneet FT Sanna Airaksinen ja FT Minna-Liisa Heiskanen. Julkaisuvuosi 2018.

 

45.00 €


Tallien toimintaympäristöt ja tilatarvevaatimukset -julkaisu

 

Tallien toimintaympäristöt ja tilatarvevaatimukset -julkaisu | lisätiedot
Oppaassa käsitellään erilaisten hevostallien vaatimia toimintaympäristöjä sekä tilatarpeita malliesimerkkien avulla. Opas palvelee sekä kuntien maankäytön suunnittelijoita että hevosyrittäjiä heidän asioidessaan viranomaisten kanssa.
Sivumäärä: 30 s. Julkaisuvuosi: 2008

 

15.00 €


Navetasta talliksi -julkaisu

 

Navetasta talliksi -julkaisu | lisätiedot
Navetasta talliksi -julkaisussa käydään läpi pääpiirteittäin tallirakentamisen perusasioita sekä annetaan mallipiirustusten avulla ideoita vanhan navetan muutostöihin. Kirjan on suunnitellut ja toteuttanut rakennusmestari Juhani Halonen työryhmineen.Sivumäärä: 65 s. Julkaisuvuosi: 2005.

 

15.00 €


 Ostoskori

Suomen Hevostietokeskus ry, Neulaniementie 5 E, 70210 Kuopio, Finland
puh. +358 50 536 1371, sähköpostiosoite hevostietokeskus@hevostietokeskus.fi
Viimeksi päivitetty 2020-03-26 13:36:07